Bestemor i aksjon Ukategorisert

Bestemor om litt av livet og hva dere kan vente dere av innlegg fremover

Hei alle der ute!

Tiden flyr av gårde- er det flere enn meg som kjenner på det:-)

Det nærmer seg jul, og hva det medfører av glede, stress og hyggelige forberedelser! Og jammen er vi igjen i nesten “nedstengningsmodus” og coronaen herjer med oss som før.

Hvorfor har dere ikke hørt fra meg ?

En av årsakene til at jeg ikke har vært så aktiv her,  er brudd i skuldra som hindret meg i å skrive. Ellers handler mye om at tiden løper fra meg og bloggen har blitt nedprioritert i denne perioden. Men jeg har mange planer om innlegg som jeg også har begynt på, men ikke fått fullført.

Hvilke innlegg kan dere vente dere i året som kommer?

Historien om bruddet og opptreningen etter det vil dere få vite mer om i et senere innlegg.

Veteraner i styrkeløft

Men først og fremst nå så gleder jeg meg til å presentere dere for to flotte veteraner i styrkeløft, Kirsti og Julie. Begge er klare på at styrkeløft har vært redningen for dem i forhold til helse og trivsel i hverdagen. Den ene av dem har sågar blitt verdensmester i høst, med verdensrekorder og flotte prestasjoner. Dere vil møte de to damene gjennom et intervju jeg hadde med dem i begynnelsen av november. Intervjuet vil du kunne lese i to innlegg før nyttår.

Litteraturanmeldelser

I tillegg har jeg lest noen bøker om endring og motivasjon som har gitt meg mye og som jeg ønsker å dele med dere.  Jeg er opptatt av mental trening, endring og motivasjon og dette er temaer jeg fordyper meg i ved å  lese  litteratur om emnene og ved å prøve det på meg selv. Spennende og virkningsfullt.

Mer om styrkeløft: Benkpress

Det vil også komme siste del i presentasjonen av de ulike løftene i styrkeløft; benkpress. Det vil følge malen fra knebøy og markløft. Erik fra Team #sterksomenbestemor kommer som vanlig med de faglige rådene, mens jeg deler av min erfaring.

Og ikke minst

Jeg har sagt at jeg vil bruke bloggen til å dele av mine erfaringer og tanker innen disse emnene og hva du kan møte gjennom å ta vare på din egen helse.- og mottoet mitt;  Alder og helse ingen hindring, er levende i alt jeg jobber med. Derfor vil jeg dele noen erfaringer jeg har når det gjelder for eksempel urininkontinens og vektproblemer knyttet til hverdagen og treningen.

Jeg gleder meg til fortsettelsen og håper dere vil følge meg fremover! Tips venner om denne bloggen og kom gjerne med ideer til innlegg, eller kanskje du til og med vil skrive selv! Ta kontakt med meg i kommentarfeltet, så høres og sees vi.

Til neste gang- ha en fin søndagskveld!

Hilsen Bestemor

 

Du vil kanskje også like...

Ingen kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Hopp til verktøylinje