Ukategorisert

Har du lurt på hva som skjer på et treningssenter??Hvem er de som jobber der??

Jeg tar deg med inn på “mitt” treningssenter i dette innlegget: Family Sports Club i Fredrikstad. FSC er en landsdekkende treningssenterkjede som, litt avhengig av hvor i landet du befinner deg, har et mangfold av tilbud. I tillegg til å tilby ulike treningsformer, er det et sosialt møtested for alle oss som trener på FSC i Fredrikstad. eller andre steder i landet.

På “mitt” velutstyrte senter finner du følgende tilbud (teksten er kopiert inn fra Family’s nettside, etter avtale med senteret)

Treningsveiledning

“Hos oss er treningsveiledning inkludert i medlemsskapet ditt. Du får tilpasset treningsprogram fire ganger i året og seks timer med instruktør. I tillegg tilbyr vi gratis konsultasjonstime med kiropraktor ved skade/skadeforebygging.”

Gruppetrening

https://www.fsc.no/treningssenter/family-sports-club-fredrikstad

“Trening sammen med andre gir økt motivasjon og energi ✨ Vi tilbyr et bredt utvalg av gruppetimer hver uke, inkludert: sykkel, yoga, styrke, HIIT, slyngetrening, løpetrening og dans. Våre dyktige gruppeinstruktører veileder deg gjennom timen og gir deg det ekstra lille pushet for å gjennomføre.”

Egentrening

https://www.fsc.no/treningssenter/family-sports-club-fredrikstad

Vi er et velutstyrt senter med alt du måtte trenge for egentrening. I tillegg tilbyr vi PT-timer for deg som trenger et ekstra push på trening.

Kondisjonspark
Tredemøller, elippseapparater, romaskiner, sykler, trappemaskiner, ski-ergs og assualt bikes.

Styrkeavdeling
Løftestasjoner, styrkeapparater med vektmagasiner, plate-loaded hvor du selv legger på vektskiver for å bestemme belastning, funksjonell sone med crossfit rigg, løpematte hvor du kan jobbe med spenst, styrketrening og hurtighet.

Glute zone
Smith-maskin, hip thrust-stasjon, plate-loaded apparater og kettlebells.

Relax zone
Tøyeapparater, restitujonsmatter og foam-roallers for muskelavspenning.

HIIT-rom
Romaskiner, assault bikes, assault runners, box-jump kasser, slynger, dumbells, vekstenger og kettlebells.”

 

Hvem jobber her, hva jobber de med og hvorfor har de valgt å jobbe med trening

Da jeg ville lage et innlegg om “mitt “treningssenter og hva slags tilbud du kan finne på slike sentre, tok jeg også en prat med noen av de som jobber der for å få vite mer om hvordan det er å jobbe på et treningssenter, hva akkurat DE driver med og litt om hvorfor de jobber  med trening.

Jeg snakket med Lise i Resepsjonen, senterets alltid blide fjes og som har full oversikt over det meste; Mathis, Anne og Marianne som er Personlig trenere . https://www.fsc.no/treningssenter/family-sports-club-fredrikstad

 

LISE

 

Jeg har jobbet på Family Sports Club siden 2006.

Jobber som resepsjonsansvarlig. Har tidligere også jobbet som treningsinstruktør og gruppeinstruktør for ungdommer.

Oppgaver

Mine oppgaver er varierte og mange, men jeg har ansvaret for alle de som jobber i resepsjonen. En del kontorarbeid som bl. annet oppfølging på kunder som ikke har trent, få de i gang igjen. ligger også til min jobb.

Vår viktigste oppgave som jobber i resepsjonen er å “alltid” se kunden. Yte og gi god service og være tilstede. Hjelpe nye kunder og ta vare på nåværende kunder.

Eget forhold til trening og motivasjon for jobben

Er selv veldig glad i trening og  jeg liker å jobbe med mennesker. Helse og trening er viktig!

Lise er utrolig glad i sine og kollegaer og arbeidsplassen og det miljøet de har her. Kunne ikke tenke seg å bytte arbeidsplass!

 

MARIANNE

Oppgaver i løpet av arbeidsdagen

“Jeg har mange oppgaver på senteret, som gruppeinstruktør, treningsveileder, PT og litt i resepsjonen.

En vanlig arbeidsdag… ja hva er det? Alle mine dager er forskjellige og det liker jeg, men selvfølgelig er kjernen i jobben min trening – trening – trening på en eller annen måte.

Eget forhold til trening

Jeg elsker å trene, har gjort det i 50 år  og kommer til å fortsette så lenge det går.

Motivasjon for jobben

Det føles utrolig meningsfullt å kunne hjelpe folk å komme i bedre form, få mindre vondt osv,  Å hjelpe folk til å få en mer aktiv hverdag og dermed bedre livskvalitet, liker jeg!
Man blir glad av å trene !
Jeg elsker jobben min, kunne ikke tenke meg noe annet. Hvis det skulle vært noe annet, må det da f.eks. være å jobbe med fysisk/psykisk utviklingshemmede.

 

MATHIS

Arbeidsoppgaver

Jeg heter Mathis og er 34 år. Har jobbet på Family siden 2006. Jeg vokste opp her i lokalene da pappa har drevet senteret siden jeg ble født i 1989. Jobber som Daglig leder, PT, treningsveileder og gruppetreningsinstruktør på Family Sports Club Fredrikstad.

Motivasjon for jobben

Jeg er glad i trening og idrett, og det var et enkelt valg å gå denne veien med studier.
Det å hjelpe mennesker til å mestre treningen og diverse øvelser motiverer meg
Bytte jobb? Kunne ikke tenke meg og bytte jobb. Trives veldig godt i vårt gode miljø med både kollegaer og medlemmer.

Motivasjon for å bli PT

Jeg utdannet meg som PT for 9 år siden, pga vonde skuldre .
Fant ut at jeg måtte finne på noe før det var for sent,! Siden mannen min driver et treningssenter og jeg interesserte meg for trening, hoppet jeg i det.

Arbeidsoppgaver

Jeg har jobbet som PT i 9 år og elsker det!
Jobben min innebærer å hjelpe andre til å ha en funksjonsfrisk kropp. Mange sliter med smerter i knær , skuldre og rygg, og jeg vet at med riktig og gjentagende trening så kan mange av plagene bli bedre eller forsvinne.

Hva motiverer meg i jobben min?

Mine kunder motiverer meg og forhåpentlig motiverer jeg de.
Jeg ser og merker på mine kunder og ikke minst meg selv, at trening er ekstremt positivt for både kropp og sinn.
Dagene mine fylles med trening av Pt kunder i forskjellige aldere, og både damer og menn.
Jeg er alltid nøye med å få inn egentrening , da det gir mye energi til alt det andre jeg skal gjøre i hverdagen.

Kostholdsveiledning

Jeg er utdannet kostholdsveileder også og synes det er kjempe spennende å hjelpe og veilede andre til å forstå viktigheten av riktig kosthold med tanke på trening . Man MÅ spise nok og riktig for å orke prestere .

Tja bytte jobb til noe annet… mm usikker😅.

Alle bilder og generelle tekster er hentet på senterets hjemmeside med deres tillatelse. Innleggene fra de som er “intervjuet” er deres egne, med litt redigering for å gjøre de leservennlige, men innholdet er uendret.

https://www.fsc.no/treningssenter/family-sports-club-fredrikstad

Takk for at dere ble med meg inn på Family Sports Club Fredrikstad. Håper du har fått inspirasjon til å starte eller fortsette med trening etter dette lille innblikket!

GOD TRENING i 2024!

Du vil kanskje også like...

Ingen kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Hopp til verktøylinje