Mening, mot og mestring (M)

Image by StockSnap from Pixabay

Trening for meg handler om tre aspekter. M’en i MOT betyr

Mening, mot og mestring (M)

Oppdatert 10.02.24

Jeg tenker at det er viktig for meg, og kanskje andre, å oppleve at det du driver med, har en hensikt, en mening. For meg handler trening om å holde kroppen oppegående.  Samtidig  gir det meg en mestringsfølelse og en visshet om at jeg gjør det jeg kan for å opprettholde god helse og bevegelighet av kroppen. Å sette seg ned er intet alternativ! Det ville innebære at jeg stivner i kroppen!  Jeg får enda mer smerter og et vanskelig liv og dårligere livsmestring.

Mot– hva er det? For meg er det å tørre å leve, tørre å ta vare på meg selv slik at jeg kan være en inspirasjon og til nytte for mine nærmeste. Mot til å kjenne på min egen virkelighet, min egen smerte og hva kroppen min forteller meg! Dette forholder jeg meg til hver eneste dag!

Mestring opplever jeg når jeg kjenner at kroppen min fungerer og at den gir meg respons på det jeg gjør for å ta vare på den. Jeg kjenner adrenalinet pushe meg når jeg klarer å gjøre det jeg har planlagt, enten i dagens treningsøkt, i det å ta vare på kroppen min gjennom hva jeg spiser, og ikke minst, at jeg har det godt med mine nærmeste og kan være det for dem som jeg gjerne vil!

 

Hilsen

Hopp til verktøylinje