Bestemor i aksjon

Min treningshverdag 17.09.20

MIN TRENINGSHVERDAG

Markløft og benkpress

I dag har jeg trent markløft og benkpress, samt noen apparatøvelser ved siden av. En tung økt i dag, ryggen streiker! Godt å ha en PT som tar deg på alvor og prøver finne løsninger!

Ryggen og knærne protesterer litt. Men dette er jeg vant til- det kan gå fra å være en god stigning og flotte treninger, til de tyngre dagene. Det å legge opp treninga etter hvordan kroppen min reagerer har jeg og PT’en min lært oss å forstå etter hvert. Og så kan det allikevel plutselig stoppe opp litt!

Men gøy er det allikevel😊

Styrkeløft 3 ganger i uka

Jeg trener styrkeløft 3 ganger i uka, ganske tøff trening vanligvis, men tilpasset min kropp. I tillegg jobber jeg hardt med å få på plass mer bevegelse og bruke kroppen de andre dagene i uka også. Trenger å trene kondisjon. Det er viktig for hjerte og lunger i min alder. Så nå har jeg bestemt meg for å kjøpe el-sykkel! Har prøvd å komme i gang med faste aktiviteter utenom trening på senteret, men det har jammen ikke vært lett! Sykling, gåing, men ikke løping. Men så har jeg altså en kropp som ikke alltid er på min side- og det å komme seg ut døra kan være svært så vanskelig til tider😊Dørstokkmila er lang og sofakroken og boka vinner ofte. Lat? Tror ikke det, men liker å ha det rolig også….

Men jeg gir meg ikke, den skal jeg ha😊

Treningsøkta

Tilbake til treningsdagene: Jeg trives godt i miljøet og liker å trene sammen med de andre på senteret.

Jeg trener markløft, knebøy og benkpress og kombinerer det med andre tilleggsøvelser for å styrke alle musklene. Det er gøy å se at musklene blir større og hardere og at jeg orker mer. Treningen er systematisk og nøye planlagt av min PT.

Det er en drøy times økt hver gang, og noen ganger er jeg utslitt, andre ganger mindre sliten. Det kjennes uansett godt å ha brukt kroppen og psyken har også godt av dette.

Jeg er veldig avhengig av styrkeløftene og blir rastløs av å ikke komme meg på trening.

Nå tar jeg kvelden, må sove litt før jeg skal på jobb i morgen- denne gangen ut av hjemmekontoret og til kontoret. Blir hyggelig å se de få som er der😊God natt!

Du vil kanskje også like...

Ingen kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Hopp til verktøylinje