Team #Sterksomenbestemor

Møt teamet bak “Sterk som en bestemor”

Det skjer mye om dagen! Jeg er ferdig utdannet mental trener og coach; en PMT med andre ord! PMT er Personlig mental trener og er en utdanning jeg har gjennomført de siste 18 månedene i regi av Stein Kvalheim AS. Det er et fantastisk fagfellesskap av PMT’ere der ute, og vi utgjør en sterk og flott gjeng med ulik bakgrunn og kompetanse. Vi støtter hverandre og bidrar til å gjøre hverandre GODE og BEDRE enn vi er alene. Du vi høre mere om dette fellesskapet etter hvert.

Ferdig mental trener og coach ved Stein Kvalheim AS.

Stolt student(Bestemor Vigdis Hult) med lærer(Stein Kvalheim)

 

Bestemors kompetanse

Denne fagkompetansen(PMT) bidrar til kvaliteten og innholdet i det jeg kan tilby. I tillegg har jeg utdanning som veileder og coach, som pedagog og sosionom og leder og administrator. Jeg mye erfaring innen alle disse områdene og noen flere. Vild u vite mer om hva jeg kan, be om min CV så sender jeg den! Jeg bidrar her på Bloggen min, men kan også ta oppdrag blant annet innen mental trening, coaching, veiledning og konsulentbistand. Ta kontakt så tar vi en prat!

Jeg synger i et prosjektkor og har sitti i styret der. Jeg leser krim og gode historier, samt nyheter innen fagområdene mine.

Jeg er Bestemor og aktiv med mye. Jeg har trent med PT siden høsten 2013 og styrkeløft i ca 6 av de syv årene som har gått. Jeg trenger å trene mer kondisjon og prøver å komme i gang med sykling. Det blir et eget tema i et senere blogginnlegg, forresten.

Bestemors Team 

Som tidligere sagt, vil jeg ha med meg en støttespiller i  denne bloggen, en personlige trener som kan fortelle deg mer om trening, ernæring og helse. Han jobber som personlig trenere og er selv aktive med trening av ulike slag:

Erik Elvsvingen (om seg selv):

Navn: Erik Elvsvingen

Utdanning: Sertifisert Personlig Trener AFPT, 1 år med Ernæring og Helse.

Yrke: Personlig Trener

Jeg er 29 år gammel, bor på Sørumsand, i Lillestrøm kommune hvor jeg også har jobbet som Personlig Trener på Spenst Sørumsand i 7 år. Har i løpet av disse årene også jobbet periodevis med diverse gruppetimer. Jeg er veldig glad i å trene, både for idrett, helse og kroppssammensetning og har vært det mer eller mindre så lenge jeg kan huske. Med årene har jeg egentlig bare blitt enda mer glad i trening og har de siste 10 årene også vært svært opptatt av å finne ut hvorfor trening fungerer, hvordan man kan sette opp trening for å få best mulig resultat og hvordan ernæring og livsstil påvirker dette.

Erik tar 2. plassen totalt i Western European

Championchip 14.-16.9.2018. Her markløft 280 kg

Erik som styrkeløfter

Jeg har de siste 5 årene drevet aktivt med styrkeløft, både på nasjonalt og internasjonalt nivå. Jeg er veldig interessert i mekanismene bak trening for styrke og muskelvekst, men har også drevet noe med løping og idrettsspesifikk trening. I løpet av 7 år som PT har jeg hjulpet både kvinner og menn på alle nivåer med både trening, kosthold og generell livsstilsendring. Det siste 1,5 året har jeg også studert ernæring og helse ved siden av jobb.

Bestemor om Teamet sitt

Erik er en dyktig og engasjert fagperson jeg gleder meg til å samarbeide med og er stolt av å ha på Teamet mitt. Har du spørsmål om trening som jeg ikke kan svare på, videresender jeg det til Erik.

Bestemors treningshverdag 

                                                         Det er godt å være i gang igjen på senteret, med alt utstyr på plass.                                                   

Nye tider med Korona:                                                                       

 

 

På tide å gå ut i treningsrommet

 

Morsomt å kjenne at kroppen fungerer som før og at det fortsatt er like gøy å løfte tungt og trene. Det blir ingen mesterskapstevner i år siden alt er avlyst pga korona.  Trening er imidlertid ikke bare forberedelser til konkurranser! Det er like mye  å kjenne at kroppen funker og at den mestrer det jeg vil at den skal gjøre.

Jeg har utfordringer både med øvelsene og motivasjonen, og det vil jeg fortelle dere mer om etter hvert.

 

 

 

 

Dypt nok!

 

 

Dyp konsentrasjon om sittende roing!

…. og benkpress

Fortsatt god treningslyst!

Du vil kanskje også like...

1 kommentar

Legg igjen en kommentar

Hopp til verktøylinje