Omsorg, oppturer og oppdagelse (O)

Image by 5132824 from Pixabay

Trening for meg handler om tre aspekter. O’en i MOT betyr:

Omsorg, oppturer og oppdagelse

Oppdatert 10.02.24

Omsorg- hva forstår jeg med det? Det er omsorg for seg selv og for andre, for samfunnet og fellesskapet! Jeg – og du- kan gjøre mitt/ ditt for å ta vare på egen helse og eget liv slik at vi/du kan være noe for andre og for fellesskapet! Fellesskapet er viktig i vår tilværelse, i vår streben etter  ” det gode liv”.

I disse dager er dette kanskje spesielt aktuelt! Ingen ting oppleves trygt og kjent, men tvert i mot usikkert og skremmende!  Det er kriger i verden, og mange sliter med å få hverdagen til å gå rundt. Da er det viktig å finne og se de oppturer vi allikevel opplever. Både i eget liv og i samfunnet og sammen med andre!  Vi får en klem fra de vi er glade i og kan gi en tilbake; vi opplever glede og sorg, men allikevel, tror jeg, en mening med livet. Mister vi den opplevelsen, er vi ille ute.

Kanskje vil vi oppdage at vi har en venn vi ikke visste om, en treningsøkt som gir kroppen mindre smerte og mennesker rundt oss som bryr seg om hvordan vi har det og ønsker å gjøre dagene lysere for oss og andre! Ta vare på dagens store og små oppdagelser, og bruk de som oppmuntring i hverdagen.

 

Hilsen

Hopp til verktøylinje