Livsstilsendring

Sterk som en bestemor: Min historie

Det er høsten 2013 og det er to ting som skjer meg denne høsten som skal vise seg å snu om på livet mitt: Jeg begynner med nye medisiner og jeg starter å trene med en personlig trener. Siste innsats, nå må jeg få det til😊

Medisinene hjalp meg over natten- jeg ble nesten smertefri! For meg et stort «under»! Jeg lærte mer om kosthold og gikk ned nesten 30 kg- og kjemper fortsatt litt med vekten, men det er på et helt greit nivå.

Slik så jeg ut før livsstilsendringen

Et «under», en dyktig PT, indre motivasjon og egen styrke og vilje hjalp meg videre, til jeg i dag er Norgesmester i styrkeløft i min klasse og har flere norgesrekorder! Jeg kjenner meg stolt og glad over det jeg har fått til- med god hjelp av støttespillere, men til syvende og sist er det min egen styrke og råskap som har bragt meg hit! Det er ikke for ingenting jeg kjemper- navnet mitt betyr Stridsgudinne»- dette er noe å ha med seg!

Jeg er ikke smertefri, men kan kontrollere smerten bedre. Og gleden, mestringsfølelsen, og driven gjør at dette er GØY!

Jeg har et sterkt ønske om å dele denne gleden og mestringsfølelsen med deg der ute, spesielt deg som er en godt voksen kvinne, har noen vondter, kanskje noen kilo for mye og er en evig av og på-trener på treningsstudio- vi er gode støttemedlemmer for dem, vet dere😊. Selvfølgelig er det åpent for alle å lese hva jeg og mine medspillere kan bidra med.!!

Det er fullt mulig å komme dit du vil, hverken alder eller helse er noen hindring!

Mitt bidrag

Jeg vil gjerne bidra på din vei med det jeg kan. For jeg vet også at dette ikke går på skinner og at vi trenger støtte og noen som pusher oss og drar i oss. Dette vil denne bloggen handle om!

Jeg har masse erfaring og kunnskap om veiledning og coaching, om motivasjon og er snart ferdig utdannet som mental trener og coach. Og så liker jeg folk og har lyst til å bidra med det jeg kan!

Jeg har også kunnskap og erfaring med trening, styrkeløft spesielt, smerter, kosthold og ikke minst motivasjon. Men jeg trenger også hjelp, så med meg på laget har jeg en(to) personlige trener€ som vil bidra i bloggen med sin fagkompetanse om trening, fysisk helse, kosthold, motivasjon og mye annet.

OG jeg håper dere også vil dele erfaringer og opplevelser innenfor disse områdene med meg og andre som leser bloggen min.

Her er noe av det jeg kan bidra med på bloggen og i personlige møter/ samtaler, individuelt og i grupper og organisasjoner:

 • Foredrag
 • Mental trening
 • Coaching
 • Veiledning
 • Motivasjon og mestring
 • Erfaringsdeling
 • Tips og «råd»
 • Kunnskap om: Kosthold, Helse (fysisk og psykisk), trening
 • Glede og humor
 • Konsulent
 • Lederutvikling

Du vil kanskje også like...

  Hopp til verktøylinje