Team “Sterk som en bestemor”

En oppdatering pr. 21.01.24

Siden denne siden ble laget og dette innlegget skrevet, har ting endret seg. TEAM Bestemor består nå av Erik og Bestemor. Julie har ikke anledning til delta, dessverre. Det er fortsatt intervjuer og presentasjoner  av personer og ulike temaer som er hovedingrediensene her inne. Alle er skrevet med utgangspunkt i mottoet for bloggen: Alder og helse ingen hindring, du kommer så langt du vil.

Jeg synger ikke i kor for tiden, men er like glad i sang og musikk som før. Prøver å lære meg å spille på gitar, det går litt opp og ned, men jeg skal klare det!!  Pga ulike forhold , har noe endret seg, men grunntanken står seg.

En oppsummering

pr.juli 2020

Det skjer mye om dagen! Jeg er ferdig utdannet mental trener og coach; en PMT med andre ord! PMT er Personlig mental trener og er en utdanning jeg har gjennomført de siste 18 månedene i regi av Stein Kvalheim AS. Det er et fantastisk fagfellesskap av PMT’ere der ute, og vi utgjør en sterk og flott gjeng med ulik bakgrunn og kompetanse. Vi støtter hverandre og bidrar til å gjøre hverandre GODE og BEDRE enn vi er alene. Du vil høre mer om dette fellesskapet etter hvert.

Ferdig mental trener og coach ved Stein Kvalheim AS

Stolt student(Bestemor Vigdis Hult) med lærer(Stein Kvalheim)

Bestemors kompetanse

Denne fagkompetansen(PMT) bidrar til kvaliteten og innholdet i det jeg kan tilby. I tillegg har jeg utdanning som veileder og coach, som pedagog og sosionom og leder og administrator. Har mye erfaring innen alle disse områdene og noen flere. Vil du vite mer om hva jeg kan, be om min CV så sender jeg den! Jeg bidrar her på Bloggen min, men kan også ta oppdrag blant annet innen mental trening, coaching, veiledning og konsulentbistand. Ta kontakt så tar vi en prat!

Jeg har sunget i kor, bl.a.i et prosjektkor og har sitti i styret der. Jeg leser krim og gode historier, samt nyheter innen fagområdene mine.

Er Bestemor og aktiv med mye. Jeg har trent med PT siden høsten 2013 og styrkeløft i ca 6 av de syv årene som har gått. Jeg trenger å trene mer kondisjon og prøver å komme i gang med sykling. Det blir et eget tema i et senere blogginnlegg, forresten.

Bestemors PT-Team 

Oppdatert 10.02.24

Som tidligere sagt, vil jeg ha med meg støttespillere i  denne bloggen,. Dessverre har en av PT’ene sluttet, men han som er igjen og undertegnede vil forsøke å fortelle deg mer om trening, ernæring og helse. Erik jobber som personlig trener og er selv aktiv med trening av ulike slag, mens jeg er utøver og veldig interessert i trening., blant mye annet.

Erik Elvsvingen (om seg selv):

Navn: Erik Elvsvingen

Utdanning: Sertifisert Personlig Trener AFPT, 1 år med Ernæring og Helse.

Yrke: Personlig Trener

Jeg er snart 34 år gammel, bor på Sørumsand, i Lillestrøm kommune hvor jeg også har jobbet som Personlig Trener på Spenst Sørumsand i flere år. Har i løpet av disse årene også jobbet periodevis med diverse gruppetimer. Jeg er veldig glad i å trene, både for idrett, helse og kroppssammensetning og har vært det mer eller mindre så lenge jeg kan huske. Med årene har jeg egentlig bare blitt enda mer glad i trening og har de siste 10 årene også vært svært opptatt av å finne ut hvorfor trening fungerer, hvordan man kan sette opp trening for å få best mulig resultat og hvordan ernæring og livsstil påvirker dette.

Nytt om Erik

Han har jobbet som brannmann i et år, og jobber nå som ansvarlig for matservering i en barnehage og som vikar som gymlærer på en videregående skole. Han har pr i dag(21.01.24) fast jobb som praksiskandidat som brannforebygger (det som tidligere het feier). Erik jobber fortsatt som PT.

   

Erik tar 2. plassen totalt i Western European

Championchip 14.-16.9.2018. Her markløft 280 kg

Erik som styrkeløfter

Jeg har de siste årene drevet aktivt med styrkeløft, både på nasjonalt og internasjonalt nivå. Jeg er veldig interessert i mekanismene bak trening for styrke og muskelvekst, men har også drevet noe med løping og idrettsspesifikk trening. I løpet av snart 11 år som PT har jeg hjulpet både kvinner og menn på alle nivåer med både trening, kosthold og generell livsstilsendring.  Jeg har også studert ernæring og helse ved siden av jobb.

 

Julie Marie Dramstad-Sunde(om seg selv):

Nytt om Julie: Hun er  dessverre ikke lenger en del av Team Bestemor

 

Bestemor om Teamet sitt

Erik er en engasjerte PT jeg har stor glede og nytte av å samarbeide med og er stolt av å ha på Teamet mitt.. Har du spørsmål om trening som jeg ikke kan svare på, videresender jeg det til Erik.

 

Bestemors treningshverdag pr. 2021

                                                         Det er godt å være i gang igjen på senteret, med alt utstyr på plass.                                                   

Nye tider med Korona:                                                                       

 

På tide å gå ut i treningsrommet

 

Morsomt å kjenne at kroppen fungerer som før og at det fortsatt er like gøy å løfte tungt og trene. Det blir ingen mesterskapstevner i år(2020) siden alt er avlyst pga korona.  Trening er imidlertid ikke bare forberedelser til konkurranser! Det er like mye  å kjenne at kroppen funker og at den mestrer det jeg vil at den skal gjøre.

Jeg har utfordringer både med øvelsene og motivasjonen, og det vil jeg fortelle dere mer om etter hvert.

Oppdatering pr. 10.02.24:

Jeg har flyttet siden sist, men trener fortsatt styrkeløft. Mye skjer nå på egenhånd, men har fortsatt fast PT time med Erik ca. en gang pr. måned. Pga helsemessige utfordringer har det ikke blitt konkurranser på meg siden 2019, men målet er fortsatt å komme tilbake “i manesjen”.

 

 

 

 

Dypt nok!

 

 

Dyp konsentrasjon om sittende roing!

…. og benkpress

 

 

Hopp til verktøylinje