Treningstips

Trening i koronaens tid

12.03.20: “ja, det var siste treningsøkt på en stund, vi må stenge!! ” Dette var beskjeden jeg og andre på treningssenteret Spenst Sørumsand fikk denne ettermiddagen! Vi startet med å prøve å finne andre måter å trene på  eller andre steder å gå. Alle kontakter ble testet, men det var ikke så lett når vi skulle ta hensyn til smittefare og avstand og alt vi måtte tenke på. Det var en frustrert gjeng som dro hjem den kvelden, jeg med et hjemmetreningsprogram  på en epost fra min PT.

Og jeg gjennomførte to økter i uka , men så kjedelig da:-) Og så ble det noen gåturer med to meters avstand til turfølget!

En dag fikk jeg telefon fra min PT: har du lyst til å trene ute? Ja selvfølgelig!!!! Da var det 2-3 uker med utetrening 2 ganger i uka. Vi brukte kettle bells og slynge på gressplenen utenfor senteret. Men det var kjempegøy å føle at jeg var i gang og at jeg slapp å trene alene.

Neste skritt på vegen var å trene med stang og vektskiver på “plenen” hos PT’en. Det var litt av en følelse å kjenne at kroppen fungerte og greier tunge løft!

Utrolig hvor man kan finne et “treningssenter” når man bare vil! Her har jeg trent noen uker , men mandag er det time i treningssenteret igjen! Gleder meg til det!!

 

Du vil kanskje også like...

    Hopp til verktøylinje