Trening, trygghet og tøffhet (T)

Image by Scott Webb from Pixabay

Trening for meg handler om tre aspekter. T’en i MOT betyr:

Trening, trygghet og tøffhet

Oppdatert 10.02.24

Som dere sikkert har skjønt, er jeg opptatt av trening! Jeg har de siste årene fått opp øynene for hvor viktig dette er for meg og min egen mentale og fysiske helse! Trening gir meg holdepunkter i hverdagen og struktur på en hverdag som ellers fort kunne blitt “spist opp” av meningsløsheter. Jeg ble pensjonist 01.01.23 og treningen gir meg holdepunkt og mening i hverdagen. Selv om jeg av og til er lei og bare vil ha ” fri” . Men det jeg har forstått , er at det å trene, gir meg nettopp det: struktur og holdepunkter og mening med hverdagen min! og ikke minst en helse som gir meg muligheter til å leve et aktivt og dermed meningsfylt liv! Med aktivitet forstår jeg det å lese, det å være med mine mennesker, det å trene, gå eller sykle på turer og det å gå på kafe og mye annet!

Det å mestre hverdagen min, gir meg en god følelse av trygghet og gjør meg tøffere! Jeg er ikke så redd for hva fremtiden bringer og jeg opplever en forståelse av min egen helse og kropp som gjør meg trygg på at dette livet vil være godt for meg og mine fremover! Jeg føler meg tøff og sterk og den følelsen vil jeg bevare! Dette betyr ikke at jeg ikke kan ha svarte dager og kjenne på tristhet og motløshet, men jeg har noe å vende tilbake til som gjør meg trygg og tøff!

Jeg ønsker alle en god dag og et godt og meningsfylt liv! Klem fra meg!

Hilsen,

Hopp til verktøylinje